Kalite Politikamız

Coşkun Et ve Mamülleri San. Tic. A.Ş. olarak ;

1975 yılından beri kırmızı et ve et ürünleri sektöründe geleneksel damak zevkine uygun,

Sağlıklı ve kaliteli ürünlerimizi, üstün teknolojiye dayalı ve hijyenik koşullardaki modern tesisimizde, veteriner hekimlerin gözetimi altında elde edilen sağlıklı etlerden özenle orijinal ve helal ürünler üretmeyi;

Tüketici memnuniyetini arttırmak amacıyla; öneri, şikâyet ve geri bildirim için şeffaf, erişilebilir ve çözüm odaklı bir süreç oluşturmayı;

Yürürlükte Olan İlgili Yasal Ve Düzenleyici Şartlara Uymayı;

Risk tabanlı proses yaklaşım modeli ve ölçülebilirlik ilkesi ile; işlerimizi ilk seferde doğru etüt ederek, kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanmayı ve proseslerin sürekliliğini sağlamayı,

Kalite ve gıda güvenliği kültür planı gerekliliği çerçevesinde, çalışanlarımızın bilinç ve farkındalığının sürekliliği için eğitim faaliyetlerinin sürdürülmesini,

Çevreye Duyarlı Lider Firma Olarak Çevre Kirletilmesini Önlemeye Yönelik Çalışmalar Yürütmek Ve Doğal Kaynakların Kullanımının En Aza İndirilmesini.

İlgili Tarafların Çıkarlarına, Hukuk Kurallarına, Uluslararası Davranış Normlarına  Ve İnsan Haklarına Saygılı Bir Yönetim Göstermeyi.

Kalite ve Gıda Güvenliği yönetim ve OIC SMIIC 1 Helal Gıda sistemi ve yasal şartlara uymayı, etkinliğini sürekli iyileştiren bir dünya şirketi olmayı amaç edindik.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR