Coşkun Et ve Mamül. San. ve Tic. A.Ş. olarak;
- 1975 yılından beri kırmızı et ve et ürünleri sektöründe geleneksel damak zevkine uygun, sağlıklı ve kaliteli ürünlerimizi; üstün teknolojiye dayalı ve hijyenik koşullardaki modern tesisimizde, veteriner hekimlerin gözetimi altında elde edilen sağlıklı etlerden özenle orijinal ve helal ürünler üretmeyi,
- Tüketici memnuniyetini arttırmak amacıyla; öneri, şikâyet ve geri bildirim için şeffaf, erişilebilir ve çözüm odaklı bir süreç oluşturmayı,
- Yürürlükte olan ilgili yasal ve düzenleyici şartlara uymayı,
- Risk tabanlı proses yaklaşım modeli ve ölçülebilirlik ilkesi ile; işlerimizi ilk seferde doğru etüt ederek, kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanmayı ve proseslerin sürekliliğini sağlamayı,
- Kalite ve gıda güvenliği kültür planı gerekliliği çerçevesinde, çalışanlarımızın bilinç ve farkındalığının sürekliliği için eğitim faaliyetlerinin sürdürülmesini,
- Çevreye duyarlı lider firma olarak çevre kirletilmesini önlemeye yönelik çalışmalar yürütmek ve doğal kaynakların kullanımının en aza indirilmesini,
- İlgili tarafların çıkarlarına, hukuk kurallarına, uluslararası davranış normlarına ve insan haklarına saygılı bir yönetim göstermeyi,
- Kazaları ve yaralanmaları en aza indirecek yapılanmayı sağlamak
- Kalite, Gıda güvenliği, Sosyal sorumluluk, Çevre, İş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri ile OIC SMIIC 1 Helal Gıda sistemine ve yasal şartlara uymayı, etkinliğini sürekli iyileştiren, sürdürülebirlik ilkesi ile bir dünya şirketi olmayı amaç edindik.
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
KEMAL COŞKUN