Kalite Politikamız

Coşkun Et ve Mamülleri San. Tic. A.Ş. olarak ;

  • 1975 yılından beri kırmızı et ve et ürünleri sektöründe geleneksel damak zevkine uygun, sağlıklı ve kaliteli ürünlerimizi; üstün teknolojiye dayalı ve hijyenik koşullardaki modern tesisimizde, veteriner hekimlerin gözetimi altında elde edilen sağlıklı etlerden özenle orijinal ve helal ürünler üretmeyi,
  • Tüketici memnuniyetini arttırmak amacıyla; öneri, şikâyet ve geri bildirim için şeffaf, erişilebilir ve çözüm odaklı bir süreç oluşturmayı,
  • Yürürlükte olan ilgili yasal ve düzenleyici şartlara uymayı,
  • Risk tabanlı proses yaklaşım modeli ve ölçülebilirlik ilkesi ile; işlerimizi ilk seferde doğru etüt ederek, kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanmayı ve proseslerin sürekliliğini sağlamayı,
  • Kalite ve gıda güvenliği kültür planı gerekliliği çerçevesinde, çalışanlarımızın bilinç ve farkındalığının sürekliliği için eğitim faaliyetlerinin sürdürülmesini,
  • Çevreye duyarlı lider firma olarak çevre kirletilmesini önlemeye yönelik çalışmalar yürütmek ve doğal kaynakların kullanımının en aza indirilmesini,
  • İlgili tarafların çıkarlarına, hukuk kurallarına, uluslararası davranış normlarına ve insan haklarına saygılı bir yönetim göstermeyi,
  • Kalite ve gıda güvenliği yönetim sistemi ile OIC SMIIC 1 Helal Gıda sistemine ve yasal şartlara uymayı, etkinliğini sürekli iyileştiren bir dünya şirketi olmayı amaç edindik.
Image
Image